Bericht versturen
Huis
Producten
Over ons
Fabrieksrondleiding
Kwaliteitscontrole
Neem contact met ons op
Vraag een offerte aan
Nieuws
Modern ElevatorTechnology Service(Guangdong)Co, Ltd.
Thuis ProductenBewegende Gangroltrap

30 / 27,3 Graden Op zwaar werk berekend Roltraptype 1000 Glas/St. St. Comité Balustrade

CHINA Modern ElevatorTechnology Service(Guangdong)Co, Ltd. certificaten
CHINA Modern ElevatorTechnology Service(Guangdong)Co, Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

30 / 27,3 Graden Op zwaar werk berekend Roltraptype 1000 Glas/St. St. Comité Balustrade

30 / 27.3 Degrees Heavy Duty Escalator Type 1000 Glass / St. St. Panel Balustrade
30 / 27.3 Degrees Heavy Duty Escalator Type 1000 Glass / St. St. Panel Balustrade 30 / 27.3 Degrees Heavy Duty Escalator Type 1000 Glass / St. St. Panel Balustrade

Grote Afbeelding :  30 / 27,3 Graden Op zwaar werk berekend Roltraptype 1000 Glas/St. St. Comité Balustrade

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: OEM
Certificering: CNAC Certificate
Modelnummer: HD20
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1
Prijs: The payment of the final contract shall be subject to offline transactions
Verpakking Details: 40 voet container per eenheid
Levertijd: 60 werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: 20 stuks per maand
Gedetailleerde productomschrijving
Type: Op zwaar werk berekende/Openbare roltrap Code: EN115-1:2017 / GB16899-2011
stijging(m): <> Helling: 27,3° / 30°
Snelheid (m/s): 0.65/0.5 Balustrade: Ondoorzichtige st. st. /Glass
Stap Breedte: 1000 Nr van vlakke stap: 3/4/5
Energiebesparingsmodel: None/VFaandrijving Toepassing: Binnen/Openlucht, Metro/Station/Luchthaven
STAP: Aluminium Kam & vloerplaat: Roestvrij staal/Aluminium
Leuning: V-type / C-type Stapketen: Rol buiten kettingsverbinding
Veiligheidsfactor: >=5-8
Hoog licht:

27

,

3 Graden Op zwaar werk berekende Roltrap

,

30 Graden Op zwaar werk berekende Roltrap

Op zwaar werk berekende Roltrap, type 1000, Glas/St. St. Comité Balustrade, 30/27,3 graden

Productinleiding

Ons HD20-type van op zwaar werk berekende roltrap wordt ontwikkeld door ons internationale visie en ervaren professioneel technisch ontwerpteam.

Het product benadrukt zijn gepersonaliseerd ontwerp, professionele technologie, unieke eigenschappen, veiligheid en betrouwbaarheid, opmerkelijke operationele prestaties, hoog rendement en energie - besparingen, en modieuze verschijning.

Het concept veiligheid, groene en milieubescherming laat het HD20-roltrapproduct toe om in veilige, goedkope, met geringe geluidssterkte, low-power, olievrije, stille en natuurlijke voorwaarden te werken, die ruiters een echt aantrekkelijke ritervaring geven.

Bereik Application

HD20 kan de type op zwaar werk berekende roltrap wijd in een verscheidenheid van openbaar vervoer en high-rise gelegenheden en milieu in binnen of openlucht worden gebruikt:

  • Metro/Metro
  • Station
  • Overgangshub
  • Luchthaven
  • Tentoonstellingscentrum

Fundamentele Technische Specificaties

Roltrapcode En115-1: 2017
Max. Stijging (m) 26
Helling (graad) 30 / 27.3
Snelheid (m/s) 0.65 / 0,5
Balustrade Roestvrij staal ondoorzichtig Glas
Stapbreedte 1000
Aantal Vlakke Stappen 4/3/2
Energie - besparingswijze VF-aandrijving/niets
Milieu Openlucht/Binnen
Stap Aluminium
Vloerplaat Aluminium/Roestvrij staal
Leuningsaandrijving Newelaandrijving/Tractiewiel
Leuningstype V type/C
Veiligheidsfactor >=5

De basis van de geplande levensduurberekening

De typische metro klomp van de verkeersstroom Uren percentage Passagierslading/stap (kg) Het percentage van de remlading
20 jaar, 52 weken, 20 uren/dag 6.67 33.33 120 120%
13.33 66.67 72 60%
Totaal 20 100 Gelijkwaardige remmende lading 78.16%

* Volgens de specifieke lading en het levensbehoeften van verschillende klanten, kunnen de verschillende aandrijvingsmachine, de stapketens en andere belangrijke componenten worden geselecteerd om aan de speciale ladingsbehoeften van klanten te voldoen.

Hoogtepunt van het belangrijk onderdeel het Rijpe Gepersonaliseerde Ontwerp

Beschrijving van de product de basisstructuur

Bundel

De roltrapbundel gebruikt het tubulaire ontwerp van de het staalstructuur van het profiellassen. Zijn hogere snaar en lagere snaar gebruiken hoekig staal L120x60x5/6/7.1/8. De bundel kan stijging tot 20 meters steunen. Lengte 15830mm is maximumdbe (afstand tussen twee eindsteun) van roltrap, en met één middensteun, kan de dwarsafstand tussen eindsteun lengte 30600mm bereiken. De afbuiging van bundel is minder dan 1/1500 die door berekening wordt geverifieerd en door volledige ladingstest volgens het codeen115 vereiste bevestigd. De bundel is poeder voor corrosiebescherming met een laag wordt bedekt voor binneneenheid en past hete gegalvaniseerde onderdompeling voor openluchttoepassing die toe. De bundel kan ontworpen spleet zijn in 2 of 3 of 4 stukken voor containerverzending.

Drijfmachine

De drijfmachine wordt ontworpen om het reductiemiddel van de wormversnellingsbak als standaardconfiguratie en spiraalvormig facultatief versnellingsbakreductiemiddel te gebruiken. De motor is een hoog rendementontwerp dat energierendementniveau IE2 als norm en facultatief avondmaal IE3 op hoog niveau. Er is twee drijfmachineregeling, duikt de enige aandrijvingsmachine en dubbel om de behoefte aan de verschillende stijging te steunen.

Stapketen en stap

De stapketen wordt ontworpen want zijn hoogte 133.33mm is, die een populaire grootte in de industrie is om de stapafstand van 400mm (133.33x3) te steunen. Vandaar, is het vervangstuk voor hen beschikbaar en populair in de vervangstukmarkt. Twee soorten stappen zullen, norm voor volledige matrijs gegoten Aluminiumstap worden verstrekt, assemblagetype is de roestvrij staalstap een optie. De stappen zijn poeder met zwarte of grijze kleur met een laag die wordt bedekt die. Met drie facultatieve kanten gele afbakening.

Spoorsysteem

Het spoorsysteem bestaat uit hogere kromme, lagere kromme en neigt sectie. De hogere kromme en de lagere kromme lassen het ontwerp van het spoorblok.

Het spoor van de hellingssectie is de structuur van het spoorprofiel die profielrand als begeleidingsfunctie voor stapketen rol en van de staprol het lopen. Dit ontwerp van de persoonlijkheidsstructuur is voordelig aan de betrouwbaarheid en de stabiliteit van de lopende gids van de stappen en vermindert de zijbeweging.

Balustrade

De balustrade is het ondoorzichtige roestvrije staal of het paneel van de veiligheidsbril. Leiden onder leuningsverlichting, de verlichting van de borstelwacht en kamverlichting zijn facultatieve eigenschappen voor de schoonheid van de roltrapverschijning. Het rokpaneel, binnen en buiten decking gebruik 2 mm hairline roestvrij staalsus304. Het buitenpaneel zal aangepast ontwerp en materieel gebruik het roestvrije staal sus304 van 1,5 mm dikte zijn.

De plaat van de kamsteun

Het de plaatgebied van de kamsteun is een extreme waaier van het veiligheidsrisico en moet worden geconcentreerd op. Wij hebben de de plaatsterkte versterkt van de kamsteun zodat op de voorwaarde die de lading 6000N/mm2 toepassen, zijn misvorming niet meer dan 2mm is. Het upthrust spoor bedoelt in het ontwerp van de kamplaat is één van onze veiligheidsmaatregelen aan waarborgstappen het raken van kam niet opheffen.

Smeringsapparaat

Het smeringsapparaat is een efficiënt apparaat van de toestelpomp voor betere smering. Het is een groen ontwerp om olieafval te verminderen en milieuvervuiling te vermijden.

Controlesysteem

Het controlesysteem bestaat uit een controlemechanisme en veiligheidsapparaten dat met en115-1 volgzaam zijn: de codevereiste van 2017. Het controlemechanisme past de raad van de microprocessorcontrole toe en rust allerlei veiligheidsschakelaars en verschillende sensoren uit om roltrap het lopen te controleren. Het controlemechanisme steunt VF-aandrijving aan schakelaar in nutteloos model aan lagere roltrapsnelheid voor energie - besparing.

RoltrapVeiligheidsapparaat
StandaardVeiligheidsapparaat - EN115: volgzame het vereiste van 2017
1 Gebrek aan fase of van de foutenfase bescherming Voor het geval dat ontdekt gebrek aan fase of foutenfase, zal de roltrap automatisch de verrichting tegenhouden.
2 De bescherming van de motoroverbelasting Wanneer de stroom over 15% is zal de roltrap automatisch ophouden.
3 De bescherming van de elektrisch apparaatlijn Het biedt het automatische apparaat van de kringsscheiding aan om de kring en voedingcomponenten van roltrap te beschermen.
4 De bescherming van de leuningsingang De bescherming zal activeren om roltrap tegen te houden lopend die op opsporing van voorwerpen in leuningsingang worden geblokkeerd.
5 Het veiligheidsapparaat van de kamplaat Wanneer één of andere buitenlandse substantie in of tussen de kammen is geknipt, zal de roltrap automatisch de verrichting tegenhouden
6 Apparaat van de stap het verzakkende bescherming Wanneer de stap ontdekte gebroken of ernstige misvorming is, zal de roltrap ophouden lopend automatisch daarvóór stap die in de kamplaat binnengaan.
7 Hoofdaandrijvings Gebroken Keten Controleapparaat Wanneer de hoofdaandrijvingsketen over uitgerekt of gebroken heeft, zal het controleapparaat worden geactiveerd om de roltrapverrichting tegen te houden.
8 Stapketen Veiligheidsbescherming Wanneer de stapketen over uitgerekt of gebroken heeft, zal het beschermingsapparaat worden geactiveerd om de roltrapverrichting tegen te houden.
9 Over snelheidsbescherming Pas sensor toe om de snelheid van de hoofdaandrijvingstand te controleren direct, zal de bescherming op opsporing van het werken bij de snelheid 20% hoger activeren dan de geschatte snelheid, de belangrijkste voeding voor roltrapeinde het werken zal worden gesneden. Als de roltrap meer dan 6 m-stijging is, zal uitgerust met een hulprem, dan dit noodremapparaat worden geactiveerd om roltrap het lopen te breken.
10 Onbedoelde Omkeringsbescherming (NRD) Pas sensor toe om de de omwentelingsrichting van de hoofdaandrijvingstand te controleren, zal de bescherming op opsporing van onbedoelde omgekeerde beweging (van de vastgestelde richting) van de stappen activeren en de leuningen, de roltrap zijn einde het werken. Als de roltrap meer dan 6 m-stijging is, is een hulprem uitgerust, dan zal dit noodremapparaat worden geactiveerd om roltrap het lopen te breken.
11 Afbakeningslijn De gele afbakeningslijn wordt gevestigd in de voorpositie en twee kanten van het staploopvlak aan weg het verwarmen van passagiersstap het gewaagde gebied vermijden vangend in het hiaat tussen de rand van de aangrenzende stap en bij het hiaat tussen het rokpaneel.
12 De knoop van het noodsituatieeinde Duw de knoop van het noodsituatieeinde om de roltrap tegen te houden voor het geval dat een ongeval gebeurt.
13 Rokcomité bescherming Wanneer één of andere buitenlandse substantie binnen - tussen het rokpaneel en de stap is geknipt, houdt de roltrap automatisch de verrichting tegen.
14 Rembescherming Wanneer de elektrische kracht van levering te kort schiet of het om het even welk veiligheidsapparaat handelt, gaat de het werk remfunctie in effect door het veiligheidsapparaat door de actie van de de lenteveerkracht voor het breken van de roltrap om de verrichting tegen te houden.
15 De schakelaar van de veiligheidsinspectie Het is een veiligheidsapparaat om de roltrap te beginnen tijdens de inspectie en het onderhoud te verhinderen.
16 Onder stapverlichting Verlichting er bestaat in de hogere en lagere einden van de roltrap, het lagere deel van de stap om de passagiers aan de veiligheidskwesties te herinneren.
17 Het beginnende apparaat van de Alamklok De ringen van de alarmklok wanneer het de roltrap begint om de passagiers aan de veiligheid te herinneren is van belang.
18 Leuning gebroken apparaat Wanneer de leuning breuk is, houdt de roltrap automatisch de verrichting tegen.
19 Leuningssnelheid controleapparaat De bescherming zal activeren om roltrap op opsporing van een afwijking van de leuningssnelheid van + - 15% aan de stapsnelheid binnen een tijdsbestek van 5 aan 15s meer dan tegen te houden.
20 Rokcomité de Wacht van Bush De borstelwacht is geïnstalleerd tussen het rokpaneel en de stappen zullen de passagiers verhinderen het rokpaneel te raken.
21 Ontbrekend stapapparaat Een ontbrekende stap kan worden ontdekt en de roltrap gehouden tegen alvorens het valvenster uit de kam te voorschijn komt.
22 De opsporing van de remversie De rem die opsporingsschakelaar toevoegen verhindert de motor lopend zonder remversie vermijden brandend de machinemotor.
23 Het Contactapparaat van de vloerplaat Bescherming tegen het risico van passagiers en onderhoudsmensen die neer in de machineruimte vallen waar de vloerplaat wordt verwijderd. De de dienstmensen moeten een inspectiedoos gebruiken om de roltrap door het inspectiemodel op de voorwaarde van vloerplaat in werking te stellen die worden verwijderd.
24 Hulprem Standaardconfiguratie
25 Vuurvast rollend deurapparaat Wanneer dit apparaat actie komt, kan het de roltrapverrichting tegenhouden. Dit apparaat moet dichtbij de roltrap in het gebouw worden geïnstalleerd.

De Regeling van het roltrapVeiligheidsapparaat

De pre-assemblagedienst

Wij verlenen de dienst van de roltrappre-assemblage. De klanten kunnen tot een semi-product opdracht geven dat een volledige roltrap behalve controlemechanisme werd aangeboden door lokale levering is om aan de behoeften van lokale speciaal te voldoen.

30 / 27,3 Graden Op zwaar werk berekend Roltraptype 1000 Glas/St. St. Comité Balustrade 0

Contactgegevens
Modern ElevatorTechnology Service(Guangdong)Co, Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jiang

Tel.: 13922776305

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)