Bericht versturen
Huis
Producten
Over ons
Fabrieksrondleiding
Kwaliteitscontrole
Neem contact met ons op
Vraag een offerte aan
Nieuws
Modern ElevatorTechnology Service(Guangdong)Co, Ltd.
Thuis ProductenBewegende Gangroltrap

OEM VF van het de Roltraproestvrije staal van het Aandrijvingswinkelcomplex de Binnen Elektrische Roltrap

CHINA Modern ElevatorTechnology Service(Guangdong)Co, Ltd. certificaten
CHINA Modern ElevatorTechnology Service(Guangdong)Co, Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

OEM VF van het de Roltraproestvrije staal van het Aandrijvingswinkelcomplex de Binnen Elektrische Roltrap

OEM VF Drive Shopping Mall Escalator Stainless Steel Indoor Electric Escalator
OEM VF Drive Shopping Mall Escalator Stainless Steel Indoor Electric Escalator

Grote Afbeelding :  OEM VF van het de Roltraproestvrije staal van het Aandrijvingswinkelcomplex de Binnen Elektrische Roltrap

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: OEM
Certificering: CNAS Type test certificate
Modelnummer: E06
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 eenheid
Prijs: CNY 120k-300k, per unit
Verpakking Details: 40 voet container per eenheid
Levertijd: 60 werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: 100 eenheden per maand
Gedetailleerde productomschrijving
Type: Commerciële roltrap Code: GB16899/EN115: 2017/ASME17.1
Opstaan: <=8m Graad: 30°/35°
Stap Breedte: 1000/800/600 Snelheid (m/s): 0,5
Balustrade: Glas Aantal vlakke treden: 2 / 3
Energiebesparend model: VF-aandrijving Omgeving: Binnen buiten
STAP: Aluminium / RVS Vloerplaat: Aluminium / RVS
Hoog licht:

OEM winkelcomplexroltrap

,

VF-de roltrap van het aandrijvingswinkelcomplex

,

Roestvrij staal Binnen elektrische roltrap

Productinleiding

Ons E06-type van commerciële roltrap wordt ontwikkeld door ons internationale visie en ervaren professioneel technisch ontwerpteam.

Het product benadrukt zijn gepersonaliseerd ontwerp, professionele technologie, unieke kenmerken, veilige en betrouwbare, uitstekende werkende prestaties, hoog rendement en energie - besparing, modieuze verschijning.

Het concept veiligheid en groene milieubescherming maakt constant de E06-type roltrapproducten in veilige, lage kosten, machtsconsumptie met geringe geluidssterkte, lage, geen olieverontreiniging, en stille en nationaal ural omstandigheden opereren, die een hoogst verleidende ritervaring brengen aan de passagiers.

Bereik Application

E06 typ commerciële roltrap kan wijd in een verscheidenheid van commerciële gelegenheden en milieu in binnen of openlucht worden gebruikt:

 • Winkelcomplex
 • Supermarkect
 • Vergaderingscentrum
 • Tentoonstellingscentrum
 • Hotel
 • De bureau en bedrijfsbouw
 • Museum
 • De ziekenhuizen

OEM VF van het de Roltraproestvrije staal van het Aandrijvingswinkelcomplex de Binnen Elektrische Roltrap 0

Fundamentele Technische Specificaties

OEM VF van het de Roltraproestvrije staal van het Aandrijvingswinkelcomplex de Binnen Elektrische Roltrap 1

Hoogtepunt van het belangrijk onderdeel het Rijpe Gepersonaliseerde Ontwerp

OEM VF van het de Roltraproestvrije staal van het Aandrijvingswinkelcomplex de Binnen Elektrische Roltrap 2

Beschrijving van de product de basisstructuur

Bundel

De roltrapbundel gebruikt het hoekige ontwerp van de het staalstructuur van het profiellassen. Zijn hogere snaar en lagere snaar gebruiken hoekig staal L125x180x8. De bundel kan stijging tot 8 meters steunen. Lengte 15830mm is maximumdbe (afstand tussen twee eindsteun) van roltrap, en met één middensteun, kan de dwarsafstand tussen eindsteun lengte 30600mm bereiken. De afbuiging van bundel is minder dan 1/750 die door berekening wordt geverifieerd en door volledige ladingstest volgens het codeen115 vereiste bevestigd. De bundel is poeder voor corrosiebescherming met een laag wordt bedekt voor binneneenheid en past hete gegalvaniseerde onderdompeling voor openluchttoepassing die toe. De bundel kan ontworpen spleet zijn in 2 of 3 stukken voor containerverzending.

OEM VF van het de Roltraproestvrije staal van het Aandrijvingswinkelcomplex de Binnen Elektrische Roltrap 3

Drijfmachine

De drijfmachine wordt ontworpen om het reductiemiddel van de wormversnellingsbak als standaardconfiguratie en spiraalvormig facultatief versnellingsbakreductiemiddel te gebruiken. De motor is een hoog rendementontwerp dat energierendementniveau IE2 als norm en facultatief avondmaal IE3 op hoog niveau.

OEM VF van het de Roltraproestvrije staal van het Aandrijvingswinkelcomplex de Binnen Elektrische Roltrap 4

Stapketen en stap

De stapketen wordt ontworpen want zijn hoogte 133.33mm is, die een populaire grootte in de industrie is om de stapafstand van 400mm (133.33x3) te steunen. Vandaar, is het vervangstuk voor hen beschikbaar en populair in de vervangstukmarkt. Twee soorten stappen zullen, norm voor volledige matrijs gegoten Aluminiumstap worden verstrekt, assemblagetype is de roestvrij staalstap een optie. De stappen zijn poeder met zwarte of grijze kleur met een laag die wordt bedekt die. Met drie facultatieve kanten gele demarkation.

OEM VF van het de Roltraproestvrije staal van het Aandrijvingswinkelcomplex de Binnen Elektrische Roltrap 5OEM VF van het de Roltraproestvrije staal van het Aandrijvingswinkelcomplex de Binnen Elektrische Roltrap 6

Spoorsysteem

Het spoorsysteem bestaat uit hogere kromme, lagere kromme en neigt sectie. De hogere kromme en de lagere kromme lassen het ontwerp van het spoorblok.

Het spoor van de hellingssectie is de structuur van spoorprofielen die profielrand als begeleidingsfunctie voor stapketen rol en van de staprol het lopen. Dit ontwerp van de persoonlijkheidsstructuur is voordelig aan de betrouwbaarheid en de stabiliteit van de lopende gids van de stappen en vermindert de zijbeweging.

OEM VF van het de Roltraproestvrije staal van het Aandrijvingswinkelcomplex de Binnen Elektrische Roltrap 7

Balustrade

De balustrade is het paneel van de veiligheidsbril, slimline moderne ontwerp van het leuningscentrum. Leiden onder leuningsverlichting, de verlichting van de borstelwacht en kamverlichting zijn facultatieve eigenschappen voor de schoonheid van de roltrapverschijning. Het rokpaneel, binnen en buiten decking gebruik 2 mm hairline roestvrij staalsus304. Het buitenpaneel zal aangepast ontwerp en materieel gebruik het roestvrije staal sus304 van 1,5 mm dikte zijn.

Manierverschijning

OEM VF van het de Roltraproestvrije staal van het Aandrijvingswinkelcomplex de Binnen Elektrische Roltrap 8

De plaat van de kamsteun

Het de plaatgebied van de kamsteun is een extreme waaier van het veiligheidsrisico en moet worden geconcentreerd op. Wij hebben de de plaatsterkte versterkt van de kamsteun zodat op de voorwaarde die de lading 6000N/mm2 toepassen, zijn misvorming niet meer dan 2mm is. Het upthrust spoor entend in het ontwerp van de kamplaat is één van onze veiligheidsmaatregelen aan garrenty stappen het raken van kam niet opheffen.OEM VF van het de Roltraproestvrije staal van het Aandrijvingswinkelcomplex de Binnen Elektrische Roltrap 9

Smeringsapparaat

Het smeringsapparaat is een efficiënt apparaat van de toestelpomp voor betere smering. Het is een groen ontwerp om olieafval te verminderen en milieuvervuiling te vermijden.

OEM VF van het de Roltraproestvrije staal van het Aandrijvingswinkelcomplex de Binnen Elektrische Roltrap 10

Controlesysteem

Het controlesysteem bestaat uit een controlemechanisme en veiligheidsapparaten dat met EN115 volgzaam zijn: de codevereiste van 2017. Het controlemechanisme past de raad van de microprocessorcontrole toe en rust allerlei veiligheidsschakelaars en verschillende sensoren uit om roltrap het lopen te controleren. Het controlemechanisme steunt VF-aandrijving aan schakelaar in nutteloos model aan lagere roltrapsnelheid voor energie - besparing.

RoltrapVeiligheidsapparaat

StandaardVeiligheidsapparaat - EN115: volgzame het vereiste van 2017

1 Gebrek aan fase of errot fasebescherming Voor het geval dat ontdekt gebrek aan fase of foutenfase, zal de roltrap automatisch de verrichting tegenhouden.
2 De bescherming van de motoroverbelasting Wanneer de stroom over 15% is zal de roltrap automatisch ophouden.
3 De bescherming van de elektrisch apparaatlijn Het biedt het automatische apparaat van de kringsscheiding aan om de kring en voedingcomponenten van roltrap te beschermen.
4 De bescherming van de leuningsingang De bescherming zal activeren om roltrap tegen te houden lopend die op opsporing van voorwerpen in leuningsingang worden geblokkeerd.
5 Het veiligheidsapparaat van de kamplaat Wanneer één of andere buitenlandse subatance in of tussen de kammen is geknipt, zal de roltrap automatisch de verrichting tegenhouden
6 Apparaat van de stap het verzakkende bescherming Wanneer de stap ontdekte gebroken of ernstige misvorming is, zal de roltrap ophouden lopend automatisch daarvóór stap die in de kamplaat binnengaan.
7 Hoofdaandrijvings Gebroken Keten Controleapparaat Wanneer de hoofdaandrijvingsketen over uitgerekt of gebroken heeft, zal het controleapparaat worden geactiveerd om de roltrapverrichting tegen te houden.
8 Stapketen Veiligheidsbescherming Wanneer de stapketen over uitgerekt of gebroken heeft, zal het beschermingsapparaat worden geactiveerd om de roltrapverrichting tegen te houden.
9 Over snelheidsbescherming Pas sensor toe om de snelheid van de hoofdaandrijvingstand te controleren direct, zal de bescherming op opsporing van het werken bij de snelheid 20% hoger activeren dan de geschatte snelheid, de belangrijkste voeding voor roltrapeinde het werken zal worden gesneden. Als de roltrap meer dan 6 m-stijging is, zal uitgerust met een hulprem, dan dit noodremapparaat worden geactiveerd om roltrap het lopen te remmen.
10 Onbedoelde Omkeringsbescherming (NRD) Pas sensor toe om de de omwentelingsrichting van de hoofdaandrijvingstand te controleren, zal de bescherming op opsporing van onbedoelde omgekeerde beweging (van de vastgestelde richting) van de stappen activeren en de leuningen, de roltrap zijn einde het werken. Als de roltrap meer dan 6 m-stijging is, is hulprem uitgerust, dan zal dit noodremapparaat worden geactiveerd om roltrap het lopen te remmen.
11 Afbakeningslijn De gele afbakeningslijn wordt gevestigd in de voorpositie en twee kanten van het staploopvlak aan weg het verwarmen van passagiersstap het gewaagde gebied vermijden zijnd entapped in het hiaat tussen de rand van de aangrenzende stap en bij het hiaat tussen het rokpaneel.
12 De knoop van het noodsituatieeinde Duw de knoop van het noodsituatieeinde om de roltrap tegen te houden voor het geval dat een ongeval gebeurt.
13 Rokcomité bescherming Wanneer één of andere buitenlandse substantie binnen - tussen het rokpaneel en de stap is geknipt, houdt de roltrap automatisch de verrichting tegen.
14 Rembescherming Wanneer de elektrische kracht van levering te kort schiet of het om het even welk veiligheidsapparaat handelt, gaat de het werk remfunctie in effect door het veiligheidsapparaat door de actie van de de lenteveerkracht voor het remmen van de roltrap om de verrichting tegen te houden.
15 De schakelaar van de veiligheidsinspectie Het is een veiligheidsapparaat om de roltrap te beginnen tijdens de inspectie en het onderhoud te verhinderen.
16 Onder stapverlichting Verlichting er bestaat in de hogere en lagere einden van de roltrap, het lagere deel van de stap om de passagiers aan de veiligheidskwesties te herinneren.
17 Alambell beginnend apparaat De ringen van de alarmklok wanneer het de roltrap begint om de passagiers aan de veiligheid te herinneren is van belang.
18 Leuning gebroken apparaat Wanneer de leuning breuk is, houdt de roltrap automatisch de verrichting tegen.
19 Leuningssnelheid controleapparaat De bescherming zal activeren om roltrap op opsporing van een afwijking van de leuningssnelheid van + - 15% aan de stapsnelheid binnen een tijdsbestek van 5 aan 15s meer dan tegen te houden.
20 Rokcomité de Wacht van Bush De borstelwacht is geïnstalleerd tussen het rokpaneel en de stappen zullen de passagiers verhinderen het rokpaneel te raken.
21 Ontbrekend stapapparaat Een ontbrekende stap kan worden ontdekt en de roltrap gehouden tegen alvorens het valvenster uit de kam te voorschijn komt.
22 De opsporing van remreleas De rem die opsporingsschakelaar toevoegen verhindert de motor lopend zonder remversie vermijden brandend de machinemotor.
23 Het Contactapparaat van de vloerplaat Bescherming tegen het risico van passagiers en onderhoudsmensen die neer in de machineruimte vallen waar de vloerplaat wordt verwijderd. De de dienstmensen moeten een inpsectiondoos gebruiken om de roltrap door het inspectiemodel op de voorwaarde van vloerplaat in werking te stellen die worden verwijderd.
Facultatief Veiligheidsapparaat
24 Hulprem Voor stijging < 6="" m="" escalator="" as="" optional="" enhancement="" safety="" device="">
25 Vuurvast rollend deurapparaat Wanneer dit apparaat actie komt, kan het de roltrapverrichting tegenhouden. Dit apparaat moet dichtbij de roltrap in het gebouw worden geïnstalleerd.

De Regeling van het roltrapVeiligheidsapparaat

OEM VF van het de Roltraproestvrije staal van het Aandrijvingswinkelcomplex de Binnen Elektrische Roltrap 11

Het kopen configuratie

OEM VF van het de Roltraproestvrije staal van het Aandrijvingswinkelcomplex de Binnen Elektrische Roltrap 12Drie typische het kopen configuraties voor uitgezocht om klanten aan verschillende behoeften te voldoen om de overweging op de veiligheid, de efficiënte, betrouwbare, manierverschijning of ander gebied te concentreren:

 • Norm
 • Professioneel
 • Luxe


Norm - voldoet voldoende aan de basisfunctiebehoeften van de roltrap.
Professioneel - voldoe totaal aan de behoeften van diverse die functies algemeen in roltrappen worden gebruikt, met de veranderlijke energie van de frequentieaandrijving worden uitgerust - besparingsfunctie. De verlichting van de Privededkam en het rokpaneel borstelen verlichting.
Luxe - voldoet volledig aan de behoeften van diverse die functies van de roltrap, met de veranderlijke energie van de frequentieaandrijving worden uitgerust - de besparingsfunctie, de drijfmachine keurt hogere efficiencyspiraal goed het konisch tandwielreductiemiddel, een verscheidenheid van verlichting aan meer beautifier de roltrap, het gebruik van 2mm dik roestvrij staal en andere geavanceerde materialen, 4 liter van het grote blik van de capaciteitsolie en andere luxeconfiguraties verstrekt.

Indien aangepast zijn de roltrapproducten nodig, alstublieft ons voor de bespreking van de roltrap speciale configuratie contacteren.

Matrijs van typische het kopen drie configuratie

Configuratie Binnen Openlucht
Component Norm Professioneel Luxe Norm Professioneel Luxe
Veiligheidsconfiguratie Kam met Gele Waarschuwing / /
De interface van het noodsituatieeinde in het geval van brand / /
Kamverlichting / /
Hulprem / /
Bouwinterface en onderhoudsveiligheidspakket / /
Onder Stapverlichting / / / /
Energie - besparing Versnellingsbak WormVersnellingsbak WormVersnellingsbak Spiraalvormige Versnellingsbak WormVersnellingsbak WormVersnellingsbak Spiraalvormige Versnellingsbak
Energie - besparingswijze Ononderbroken verrichting Nutteloze snelheid met reservevf Intermitterende verrichting met reservevf Ononderbroken verrichting Nutteloze snelheid met reservevf Intermitterende verrichting met reservevf
Decoratie Rokcomité Verlichting / / / /

Configuratie (ga verder)

Configuratie Binnen Openlucht
Component Norm Professioneel Luxe Norm Professioneel Luxe
Materiaal Rokcomité 1.5mmSUS430 1.5mmSUS304 2mmSUS304 1.5mmSUS304 1.5mmSUS304 2mmSUS304
Deckingsprofielen 1.5mmSUS430 1.5mmSUS304 2mmSUS304 1.5mmSUS304 1.5mmSUS304 2mmSUS304
Ingangsdoos SUS430 SUS304 SUS304 SUS304 SUS304 SUS304
Floorplate SUS430 SUS304 Aluminium Aluminium Aluminium Aluminium
Leuning SBR SBR NT SBR SBR CSM

Stap/Stapketen Roldekking

(maak dekking waterdicht))

/ / /
Anderen De capaciteit van de brandstoftank 2L 4L 4L 2L 4L 4L
De schakelaar van de smeringsvlotter / /
Foutenaanwijzing in het hogere landen / /

De pre-assemblagedienst

Wij verlenen de dienst van de roltrappre-assemblage. De klanten kunnen tot een semi-product opdracht geven dat een volledige roltrap behalve controlemechanisme waar aangeboden door lokale levering is om aan de behoeften van lokale speciaal te voldoen.

OEM VF van het de Roltraproestvrije staal van het Aandrijvingswinkelcomplex de Binnen Elektrische Roltrap 13

Lay-outtekening

OEM VF van het de Roltraproestvrije staal van het Aandrijvingswinkelcomplex de Binnen Elektrische Roltrap 14

Lay-outtekening (ga verder)

OEM VF van het de Roltraproestvrije staal van het Aandrijvingswinkelcomplex de Binnen Elektrische Roltrap 15

Contactgegevens
Modern ElevatorTechnology Service(Guangdong)Co, Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jiang

Tel.: 13922776305

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)